Tuesday, July 20, 2010

Kategori awek zaman cyber

Kerana kegilaan Max pada IT, ni Max kategorikan awek-awek di zaman cyber. Sekadar bahan gelak ketawa. Sape-sape yang terasa jangan ambil hati plak yer.


Sunday, July 18, 2010

Tips hilangkan penat

Dah dua bulan rasanya Max tak jumpa hujung minggu. Hari-hari kerja ; kerja formal, kerja tak formal, kerja amal dan kerja yang bukan-bukan. lol . Penuh je aktiviti hari-hari. Bila dah hari-hari kerja, tido pukul 2-3 pagi, mula la badan asyik penat jer. Sampai office jer, perkara pertama yang Max buat, tido jap (kadang-kadang tak berapa sekejap, smpai tengahari pon ada). Jangan ikut perangai Max nih. Tak boleh pakai punya perangai. Ni Max bagi sikit tips nak hilangkan penat masa kerja. Ikut yang ni tau!.